Modus Justus

de kracht van Modus Justus

Aanbod


Fysieke en mentale weerbaarheidstraining: 

Modus Justus biedt een speciale trainingen aan voor jongeren die wat steviger in hun schoenen willen staan en/of slecht in hun vel zitten. Deze trainingen richten zich op het (terug) krijgen of ontwikkelen van zelfvertrouwen voor zowel jongens als meisjes. Ook bieden we trainingen die jongeren meer inzicht geven over depressieve gevoelens en hoe daar mee om te gaan.


Personal Training:

Modus Justus biedt jongeren en volwassen de mogelijkheid om begeleiding te krijgen in sporten. Hierbij kunnen er verschillende doelen of wensen zijn bv. verbetering van de mobiliteit, gewichtsverlies of conditie opbouw.


Begeleiding naar school/werk:

Modus Justus biedt met name voor jongeren, out-reachend begeleiding naar school/werk. Zorgvuldig werken en een doordacht aanbod bieden maken out-reachend werken effectief.


Tarieven

Wij werken aan de hand van een vast uurtarief.

Trainingen worden aangepast op persoonlijke behoefte en mogelijk in pakketvorm aangeboden.


Vergoeding

Zorgverzekeraars vergoeden deze vorm van begeleiding niet zomaar meer vanuit de aanvullende verzekeringspakketten. PGB(persoonsgebonden budget)is één van de vormen die je kunt gebruiken om een traject bij Modus Justus op te starten. Tevens is er de mogelijkheid om het zelf te bekostigen. Wanneer je dan niet in aanmerking komt voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar, kun je de kosten opvoeren als 'bijzondere' ziektekosten bij je jaarlijkse belastingaangifte en kunnen deze kosten aftrekbaar zijn.


Afspraak maken:

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken, laat het ons dan weten via het onderstaand contact formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.